Tetőszigetelés, lapostető szigetelés

Tetőszigetelés felújítás, javítás,

Lapostető hőszigetelés

Minőség, 15 év garancia

Aqua-Szig Bt.

Alapítva: 1991.

Lapostető javítás

Beázik fölöttünk a tető, pedig nem is olyan régen lett „felújítva”, a kivitelezőt nem lehet megtalálni, és pénzünk sincs már, mit tehetünk?

Ezek a kérdések sokakban merülnek föl, mi lehet az ok? Nem jó minőségű anyaggal, hozzá nem értő „szakemberek” készítették, valaki a tetőn dolgozva sérülést okozott a tetőszigetelésen, páraszellőző kupakjait elfújta a viharos szél, és még sok egyéb más!

Ne aggódjon, hívjon minket, megtekintjük, és a lapostető javítás megoldható lesz, amennyiben a szigetelés állapota még viszonylag jó, javítással orvosolható.

Lapostető javítás = Aqua-Szig Bt.

Kérjen díjmentes felmérést, javaslatot, árajánlatot!

Várjuk szíves megkeresésüket.
Tisztelettel:

Fazekas László ép.mérnök
ügyvezető
Mobil: (20)9341490
E-mail: aquaszig@gmail.comElege van a vízfoltos plafonból? A megoldás: tetőszigetelés felújítás!

Elege van a vízfoltos plafonból? A megoldás: tetőszigetelés felújítás!

Egy rosszul szigetelt vagy silány alapanyagból készült, netán elöregedett tető bizony sok gondot tud okozni a tulajdonosának. Az egyik ilyen probléma nem más, mint a beázás. Ha a tető egyszer beázott, akkor sajnos biztosak lehetünk abban, hogy máskor is be fog ázni. A plafonon megjelenő és egyre jobban szétterjedő vízfoltok nem csupán kellemetlenséget okoznak, de el is csúfítják a lakást, ráadásul csökkentik az ingatlan értékét.

A rosszul vízszigetelt lapostetőknél mindez gyakori gond. Ne törődjön bele ebbe, hanem döntsön és változtasson, méghozzá azonnal! Keressen minket megadott elérhetőségeinken és bízza ránk a tetőszigetelés felújítását, a vízszigetelés javítását!

Érdemes ezt a tevékenységet még az őszi-téli időszak előtt levezényelni, hiszen ilyenkor még nem köszönt ránk a csapadékos, nedves időszak. Ám ha elcsúszott a határidővel, akkor sincs ok aggodalomra, mert a lapostető szigetelés gyorsan elvégezhető, a kész új tető pedig strapabíró védelmet nyújt hosszú időn át! Profi módon kivitelezett tetőszigetelés felújításért bátran keressen fel minket!

Tetőszigetelés Árak Ajánlatkérés Rólunk Referencia Elérhetőségeink Lapostető szigetelés
Tetőszigetelés felújítás Lapostető javítás Lapostető hőszigetelés Tetőszigetelő További tevékenységeink

Copyright © 2014. Aqua-Szig Bt. Minden jog fenntartva!